Posted on

kjøp Breitling Chronospace Military Watch replica

Breitling-klokken har kjørt toppen av bransjen siden starten 1884.  kjøp Breitling klokker er en ekte gigant i klokkeindustrien, rost som oppfinneren av kvalitetsstandarder og kronograf. Spesielt ikoniske samlinger er Navitimer, Bentley, Superocean, Avenger, Galactic, Chronomat og Transocean. Det er kjent for å være utmerket med hensyn til nøyaktighet, det er standard for flybransjen og dykkingsindustrien, og det er favoritt for eventyrere.
I tilfelle

Breitling Professional er selv en sann klassiker og har en av selskapets eldste og lengste stående motto. Deres klokker er instrumenter for fagfolk. Perfekt sammenkobling for profesjonelle sinn og eventyrere, denne klokken er nødvendigheter. AuthenticWatches.com vil introdusere dette klokken til den billigste prisen funnet online for en ny autentisk Breitling Professional.


Breitling la til meldingen “Real men wear black” i slutten av 2014 chrono space militære watch promotion video på slutten. I videoen har vi en typisk brillestil scene. Der forbereder mennene i den militære luftfarten fly i garderoben, og de bruker disse  kjøp Breitling klokker Chrono Space militære klokker. Det er en typisk Breitling-kampanje moro, da videoen tar seg litt mer seriøst enn seeren forventer. Forpliktelse til svart ser ut til å være relatert til PVD svart malt stålveske og svart stropp for ur. Breitling Chrono Space Military Jeg måtte sjekke ut kom med en fin grønn khaki-stropp med en “vintage style” lumen på hjulet.

Dette er et nytt  kjøp Breitling klokker , men vær så snill å avklare at det ikke er helt nytt, men en mer stilig avledning. Hvis du har noe du kan samle fra det nye produktet som Breitling annonserte i 2014, var det at selskapet forsøkte å diversifisere sine samlinger fashionably. Hva mener du? I hovedsak øker fargene og størrelsene på klokkene de allerede tilbyr. Det er flere alternativer for folk som bare er på utkikk etter en perfekt passform da det blir en ny Breitling.

Hvis du allerede har en (eller flere) Breliting Anna high-end kvarts klokke, er det sannsynligvis ikke mye for Breliting Chronospace Military klokke, som vil oppfordre deg til å legge til denne modellen i samlingen din. Det vil være nei. Farge og design. Også, basert på kunngjøringen av en ny eksklusiv kvartsbevegelse som  kopier Breitling Professional klokker  planlegger å utløse nylig, legger dette til en liten smak for dagens produkt av kvartsbevegelsen produsert av Swiss ETA. Selvfølgelig nevner jeg B50-bevegelsen som BlogtoWatch først finner i Breitling Cockpit B50 se på at han debuterte her. B50-bevegelsen gir flere interessante funksjoner, slik at brukeren kan lade (regelmessig, hvert par måneder jeg stoler på) å lade den (ved hjelp av ladestasjonen). Breitling Chrono Space Military har Breitling Caliber 78 Super Quartz Movement.

Det er enkelt hvis du ikke er kjent med hvordan disse high-end analog / digital SuperQuartz-bevegelsene fungerer. Først og fremst er det viktig å merke seg at  falske Breitling klokker tilbyr flere forskjellige kvartsbevegelser – slike ting ligner på kronen, så vel som de som er av puseren. Hovedtiden vises med analoge hender, men dypere funksjoner er tilgjengelige via to LCD-skjermer. Funksjonene inkluderer 1/100 sekunders kronograf, nedtellingstimer, alarm, dobbelt tidssone, full kalender og andre “nyttige for pilot” -funksjoner. Enda viktigere er det et termisk kompensasjonselement for bevegelsen. SuperQuartzs “Super” forbedrer nøyaktig nøyaktigheten over standard kvartsbevegelsen. Av denne grunn kan Breitling kvalifisere SuperQuartz ‘bevegelse COSC Chronometer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *